Κινήσεις με υπογραφή... Σάκοτα

Κινήσεις με υπογραφή... Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και η ΑΕΚ δείχνει με το… καλημέρα τις διαθέσεις της. Η Ένωση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μια ομάδα με παρόν και μέλλον και στο πλαίσιο αυτό κινείται προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό να αποκτήσει ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Είτε πρόκειται για την ομάδα της νέας σεζόν, είτε για το «αύριο».

Ήδη, η Βασίλισσα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Διονύση Σκουλίδα, Μανώλη Χατζηδάκη και Βίκτωρα Γκουαλτιέρι, συνεχίζοντας, με τον τρόπο αυτό, να ενισχύει το νεανικό στοιχείο της, αλλά και να γεμίζει τις ακαδημίες της με μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Και αυτό, φυσικά, έχει την… υπογραφή του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Βασίλισσας από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το πόστο αυτό ασχολείται ενεργά με το μέλλον της ομάδας και οι κινήσεις αυτές είναι αποτελέσματα δικών του εισηγήσεων. Ο «Σάλε» με τον δικό του τρόπο προσπαθεί να ενισχύσει το «αύριο» της ομάδας και να γεμίσει την ομάδα με ταλαντούχους παίκτες ικανούς να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X