Και τρίτο «μπαμ» από την ΑΕΚ!

Και τρίτο «μπαμ» από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Τριπλό… χτύπημα για τη «Βασίλισσα», αφού μετά από τους Διονύση Σκουλίδα και Μανώλη Χατζηδάκη, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση και του Βίκτωρα Γκουαλτιέρι.

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ ρίχνει μεγάλος βάρος και στο μέλλον της, για αυτό και φροντίζει και… σαρώνει τις μικρές ηλικίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του «enwsi.gr», ο Βίκτωρας Γκουαλτιέρι είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδος, έχει ύψος 1.91μ. και είναι γκαρντ. Είναι 16 ετών και είναι στον Πανελευσινιακό, ενώ κατάγεται από το Κατανζάρο της Ιταλίας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Μάκης Αγγελόπουλος, είναι σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ομάδας της Ελευσίνας και στόχος είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Είναι σαφές ότι ο «δικέφαλος» κάνει κινήσεις για να «κτίσει» έναν κορμό από καλούς Έλληνες παίκτες, ικανούς να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Σχετικά με τον Διονύση Σκουλίδα, αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ τον είχε κλείσει από πέρυσι ουσιαστικά και απλώς τον άφησε για έναν χρόνο στο Περιστέρι, για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί». Οπότε φέτος, απλώς θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία και ο Σκουλίδας θα έρθει στην ΑΕΚ. Όσο για τον Μανώλη Χατζηδάκη, οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν παρακολουθήσει αρκετά τον ταλαντούχο άσο του Ικάρου Καλλιθέας και έχουν μείνει αρκετά ικανοποιημένοι από αυτά που έχουν δει.

*Στην φωτογραφία που βλέπετε, ο Γκουαλτιέρι διακρίνεται σε αγώνα της Εθνικής Παίδων, στη μέση των διεθνών, με το Νούμερο 9 στη φανέλα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X