ΑΕΚ: Το πρώτο νταμπλ μέσα στο Άργος (VIDEO)

ΑΕΚ: Το πρώτο νταμπλ μέσα στο Άργος (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σαν σήμερα το 2013 η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα το 2013 η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ νίκησε τον Διομήδη μέσα στο Άργος και πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της έχοντας τότε στη σύνθεση της τον νυν προπονητή της, Αλέξη Αλβανό.

Η σεζόν 2012-2013 ήταν μια από τις πιο πετυχημένες  στην ιστορία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία μετά το Κύπελλο “σφράγισε” την κορυφή με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Διομήδη. Σαν σήμερα η “Ένωση” πανηγύριζε το δεύτερο πρωτάθλημα και το πρώτο της νταμπλ.

Η Ένωση επικράτησε με 25-24 του Διομήδη στο Άργος, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών στην Α1 Ανδρών και με 2-1 νίκες πανηγύρισε τον τίτλο που ταυτόχρονα σήμανε και νταμπλ, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Διομήδης, που παρέμενε αήττητος εντός έδρας για 20 αγώνες, εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό διάστημα προς το τέλος του ημιχρόνου, όταν οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με 4 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο (λόγω δίλεπτων αποβολών) και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων (14-11).

Στο 40΄ ο Διομήδης ήταν ακόμη μπροστά με δύο γκολ (18-16) αλλά από εκείνο το σημείο η κατάσταση αντιστράφηκε. ΟΙ φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την άμυνά τους, έγιναν  αποτελεσματικοί στην επίθεση και με Μπαλωμένο, Μπακαούκα να σκοράρουν προσπέρασαν με δύο γκολ 14 λεπτά πριν το τέλος, ενώ δεν πτοήθηκαν όταν ο Διομήδης ισοφάρισε με τους Δεληγιάννη και Τάσκοβιτς (20-20).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν για γερά νεύρα, αφού οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ έως και το πραγματικό λεπτό. Τελικώς ο αγώνας και ο τίτλος κρίθηκε από ένα γκολ που πέτυχε ο Γεωργιάδης στον αιφνιδιασμό, χάρις στο οποίο έγραψε το τελικό 25-24 και έδωσε τον τίτλο στην ομάδα του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X