Στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» η ΑΕΚ (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» η ΑΕΚ (VIDEO + ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τα παιδιά που νοσηλεύονται στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Με την ολοκλήρωση της επιτυχημένης πορείας τους στο πρωτάθλημα Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ επισκέφθηκαν τους μικρούς τους φίλους στους οποίους και έδωσαν αναμνηστικά δώρα. Μάλιστα οι παίκτες της ομάδας βοήθησαν και στη διανομή του μεσημεριανού φαγητού και ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία ανάρρωση.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και για την πρόοδο εργασιών ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τον ΟΠΑΠ.

Μετά την παράδοση των δύο πλήρως ανακαινισμένων ορόφων στις αρχές Νοεμβρίου του 2015, αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» πραγματοποιούνται στην Α΄& Β΄ ορθοπεδική  νοσηλευτική μονάδα του 2ου ορόφου και την κεντρική είσοδο και των δύο κλιμακοστασίων (από το υπόγειο, έως τον 7ο  όροφο) xρωματισμοί, Διακοσμητικές παρεμβάσεις, Οικοδομικές επισκευές, Επισκευή Υφισταμένου  και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού και ιατρικού εξοπλισμού. Στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού» πραγματοποιούνται χρωματισμοί, Διακοσμητικές Παρεμβάσεις, Οικοδομικές Επισκευές και εγκατάσταση νέου ξενοδοχειακού  εξοπλισμού στο κεντρικό  κλιμακοστάσιο μεταξύ των πτερύγων Α & ΒΔ   συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναμονής, (από το Ισόγειο, έως και τον 6ο όροφο).

«Χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα»

Για την επίσκεψη αυτή, μίλησαν και οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Σάκοτα σχολίασε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε χαμόγελα στα μικρά παιδιά έστω και λίγο. Όπως και η συνεισφορά του ΟΠΑΠ είναι μεγάλη και ακόμη μια φορά δείχνει ο χορηγός μας ότι προσφέρει στην κοινωνία εκεί που είναι το πιο σημαντικό, στην υγεία των μικρών παιδιών».

Από την μεριά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης υπογράμμισε: «Θα έλεγα ότι είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ομάδας της ΑΕΚ να επισκέπτεται τα μικρά παιδιά, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση του χορηγού του πρωταθλήματος του ΟΠΑΠ ο οποίος δείχνει ότι επιτελεί σημαντικό έργο στο τομέα της υγείας και κυρίως στα νέα παιδιά που αυτοί και εμείς θέλουμε να είναι οι επόμενοι αθλητές και οι επόμενοι πρωταθλητές».

Τέλος, ο Δημήτρης Μαυροειδής πρόσθεσε: «Η ομάδα μας ήρθε σήμερα για να αναδείξει μια σημαντική κίνηση του ΟΠΑΠ που είναι η ανακαίνιση των δύο ορόφων στα νοσοκομεία παίδων, είναι μια σημαντική κίνηση αυτή, νομίζω ότι πρέπει να γίνει παράδειγμα και προς άλλους χορηγούς να κάνουν παρόμοιες κινήσεις γιατί η σημερινή εποχή, μια εποχή με κρίση, με προβλήματα, αυτά μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X