Το λαϊκό πρόγραμμα, ο ξενύχτης Σαββίδης και το… ανέκδοτο

Το λαϊκό πρόγραμμα, ο ξενύχτης Σαββίδης και το… ανέκδοτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις ομιλίες και την επιβεβαίωση της συσπείρωσης μεταξύ των αντιπολιτευόμενων ΕΠΣ, ακολούθησε μίνi γλέντι! Δεν είχε βέβαια χορούς και πανηγύρια, είχε όμως ορχήστρα και ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα.

Πολλοί κάθισαν μέχρι αργά, συζητώντας για το ποδόσφαιρο, τρώγοντας και απολαμβάνοντας το πρόγραμμα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε γύρω στα μεσάνυχτα, ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ λίγο μετά αποχώρησαν και οι Παναγόπουλος-Κωνσταντίνου που εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό.επς

Πιο… ορεξάτος απ’ όλους, όμως, αποδείχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που έφυγε σχεδόν… τελευταίος από την συγκέντρωση, με το ρολόι να δείχνει 2 μετά τα μεσάνυχτα!

Όλο το βράδυ συζήταγε με προέδρους Ενώσεων, άλλωστε είναι γνωστό ότι του αρέσουν οι… ατέρμονες συζητήσεις. Νωρίτερα, είχε περάσει (μαζί με τον Μελισσανίδη) απ’ όλα τα τραπέζια και τσούγκρισε τα ποτήρια του με τους προέδρους των ΕΠΣ.

Μέσα σε όλα όσα έλεγε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στους παρευρισκόμενους παράγοντες, ήταν και το εξής: «Μην φοβάστε τίποτα και κανέναν. Εγώ είμαι εδώ ότι κι αν χρειαστείτε. Εσείς κάντε αυτό που πρέπει».

Να σημειωθεί πάντως, ότι αυτό που σχολιάστηκε εκτενώς από τους παρευρισκόμενους, ήταν η προπαγανδιστική διαρροή από τα παπαγαλάκια του «συστήματος», ότι στην συγκέντρωση συμμετείχαν και οι Θωμάς Μητρόπουλος, Αχιλλέας Μπέος και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η σκοπιμότητα αυτής της ανυπόστατης διαρροής είχε εξήγηση: Να στιγματιστεί η συγκέντρωση ώστε να λένε… «να ποιοι ηγούνται της αντιπολίτευσης»!

Φυσικά, το όλο θέμα μετατράπηκε σε ανέκδοτο και έπεσε άφθονο γέλιο, καθώς ουδείς εκ των τριών προαναφερθέντων βρέθηκε στη συγκέντρωση! Θωμάς και Παπαδόπουλος δεν εθεάθησαν ποτέ και πουθενά, ενώ ο Μπέος ήπιε καφέ στην καφετέρια του ξενοδοχείου (πριν τη συγκέντρωση), μίλησε με 2-3 παράγοντες και εξαφανίστηκε.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X