Αποχαιρέτησε τη σεζόν με δείπνο η «Βασίλισσα»

«Η Βασίλισσα θα φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε την 3η θέση στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, επικρατώντας του Άρη με 3-1 νίκες στη σειρά των μικρών τελικών, ενώ χθες (31/05), έπεσε και με τη… βούλα η αυλαία της σεζόν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, στην ΚΑΕ, παρέθεσαν δείπνο στον Γιούρι Ζντοβτς, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τους παίκτες, τα στελέχη και το προσωπικό, αποχαιρετώντας έτσ την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Ατό έγινε σε γνωστό μαγαζί στη Βουλιαγμένη και παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της διοίκησης.

Επί της ουσίας, ήταν ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο και φυσικά υπήρχε πολύ καλό κλίμα. Από πλευράς παικτών, το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι. Υπήρξαν βέβαια τρεις απουσίες, δικαιολογημένες. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, δεν… γινόταν να είναι παρών, αφού παραμένει κλινήρης. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ είχε κάνει την εγχείριση στο γόνατο πριν από λίγες μέρες και πλέον ξεκουράζεται μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Θυμίζουμε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για ένα διάστημα που ανέρχεται περίπου σε 1,5 μήνα.

Επίσης, απόντες ήταν χθες και δύο ξένοι, οι Τζέι-Κόβαν Μπράουν και Μάικλ Έρικ. Οι δύο Αμερικανοί αναχώρησαν χθες το πρωί για τις ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα, παρόντες ήταν όλα τα μέλη της ΚΑΕ, ενώ παρών ήταν φυσικά και ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος σήμερα αναχωρεί για τη Σλοβενία, όπου και θα περάσει τις επόμενες μέρες, κοντά στους δικούς του, ανθρώπους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X