Κατσίβελης στο enwsi.gr: «Δικαιωμένος που ήρθα στην ΑΕΚ»

Κατσίβελης στο enwsi.gr: «Δικαιωμένος που ήρθα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ, έπειτα από μια απαιτητική σεζόν, κατάφερε να την κλείσει με χαμόγελο! Αυτό διότι στη σειρά των μικρών τελικών κατέκτησε την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, επιστρέφοντας, με τον πιο έντονο τρόπο, στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ. Στόχος, ο οποίος είχε τεθεί εξ αρχής από τη διοίκηση Αγγελόπουλου.

Κι αν τα πράγματα δεν είχαν ξεκινήσει καλά για την Ένωση, το φινάλε ήταν πολύ καλό. Και σε αυτό έπαιξαν ρόλο άπαντες. Από τον Γιούρι Ζντοβτς μέχρι και τον… μεγάλο μικρό του ελληνικού μπάσκετ, Δημήτρη Μωραϊτη.

Ένας από τους παίκτες που βοήθησαν να έρθει η τρίτη θέση, για την Βασίλισσα, ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης. Ο διεθνής γκαρντ αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τη φετινή σεζόν, όμως φώναξε παρών στα κρίσιμα και βοήθησε ώστε να βρεθεί η Βασίλισσα εντός τριάδας.

Μιλώντας στο enwsi.gr, μετά το πέρας του τέταρτου μικρού τελικού με τον Άρη, έκανε τον απολογισμό της σεζόν, επεσήμανε το γιατί θεωρεί σωστή επιλογή την Βασίλισσα και ξεχώρισε την καλύτερη στιγμή της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αρχικά, ο έμπειρος άσος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. «Η φετινή σεζόν τελειώνει με ένα χαμόγελο επίτευξης ενός στόχου. Από την άλλη, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, που δεν καταφέραμε να κάνομε το κάτι παραπάνω σε καμία διοργάνωση. Σίγουρα ήμασταν κάπως επηρεασμένοι από τις πολλές αλλαγές και αργήσαμε να βρούμε χημεία μεταξύ μας, αλλά ακόμα και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την τρίτη θέση και αυτό είναι σημαντικό».

Αρκετές φορές η ομάδα αμφισβητήθηκε. Αυτό όχι μόνο δεν… διέλυσε τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, αλλά τους βοήθησε ώστε να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. «Ο κόσμος, όπως είναι λογικό, πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει και να παίζει ωραίο μπάσκετ. Πολλές φορές απογοητεύσαμε τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει, αλλά καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πίεση και να βρούμε ένα ακόμα κίνητρο για να κάνουμε κάποιες σημαντικές νίκες στα play off και να πάρουμε την τρίτη θέση».

Η χρονιά είχε αρκετές δυσκολίες για τον Έλληνα γκαρντ, κάτι το οποίο σημείωσε και στα λόγια του. «Προσωπικά, είχα κάποιες ατυχίες μέσα στη χρονιά και δυσκολεύτηκα να κρατήσω ένα καλό ρυθμό. Πάντα προσπαθούσα να κάνω ο,τι χρειάζεται, ώστε να κερδίζει η ομάδα».

Έκλεισε έναν χρόνο στην Ένωση, βοηθώντας την να φτάσει στην τρίτη θέση. Νιώθει, όμως, δικαιωμένος για την επιλογή αυτή; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Ναι, πιστεύω πως η ΑΕΚ ήταν σωστή επιλογή για μένα. Έγινε πέρυσι ένα καινούργιο ξεκίνημα από την διοίκηση του κυρίου Αγγελόπουλου, ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ήταν πριν από μια δεκαετία και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοηθάω σε αυτό το κομμάτι».

Κλείνοντας, του ζητήσαμε να απομονώσει την καλύτερη στιγμή της σεζόν. «Νομίζω πως η καλύτερη στιγμή της σεζόν ήταν το τέλος της! Πάντα όταν τελειώνεις με νίκη τη χρονιά είσαι χαρούμενος, οπότε το φινάλε της σειράς με τον Άρη μας έδωσε μεγάλη χαρά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X