Το ψάχνουν καλά για τον «άσο»

Το ψάχνουν καλά για τον «άσο»
Photo Credits: INTIME

Οι Κλιφ Χάμοντς, Ερλ Κάλογουεϊ, αλλά και πολλοί άλλοι παίκτες από το εξωτερικό, έχουν ήδη προταθεί στην ΑΕΚ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη φετινή ομάδα της «Βασίλισσας», ήταν το κομμάτι της οργάνωσης. Από την αρχή της σεζόν έγιναν πολλές αλλαγές παικτών στον «άσο». Αρχικά, η σεζόν ξεκίνησε με τον Κρις Ουόρεν, ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα του Μάλκολμ Άρμστεντ και ένα μεγαλύτερο του Ντι-Τζέι Κούπερ, ενώ ολοκληρώθηκε με τον Τορίν Γκριν.

Το θέμα όμως είναι ότι στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν να έχουν προβλήματα φέτος σε κάθε επίπεδο. Δηλαδή, ψάχνουν καλά τις περιπτώσεις των παικτών και δίνουν γενικά έμφαση στην θέση του πόιντ γκαρντ, όπου αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθήκες. Δεν φτάνει όμως μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχει και το θέμα του χαρακτήρα του κάθε παίκτη. Δεν πρέπει δηλαδή να εμφανιστούν ξανά περιπτώσεις τύπου… Κούπερ, που έκανε… άνω-κάτω την ομάδα.

Σε καθημερινή βάση, οι μάνατζερ φροντίζουν να προτείνουν παίκτες στην. ΑΕΚ. Δύο περιπτώσεις από αυτές που έχουν προταθεί, είναι αυτές των Κλιφ Χάμοντς και Ερλ Κάλογουεϊ. Επί της ουσίας, ο πρώτος είναι ο 30χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ που ήθελε η «Ένωση» και προς το τέλος της φετινής σεζόν. Μόνο που ο Χάμοντς είχε προτιμήσει να μείνει στην D-League και στις ΗΠΑ, αφού υπήρχαν θέμα οικογενειακής φύσεως, λόγω της γυναίκας του και των πέντε παιδιών του. Μένει να φανεί αν προχωρήσει το θέμα και αν ο Χάμοντς θα επιθυμεί αυτή την φορά να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που δεν έκανε πρόσφατα.

Όσο για τον Κάλογουεϊ, δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς. Ο 32χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ, αγωνίζεται στη Γκάζιαντεπ της Τουρκίας από το 2014, δηλαδή είναι παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον Ζντοβτς και γνωρίζονται πολύ καλά. Το βέβαιο είναι ότι στην ΑΕΚ άπαντες είναι αποφασισμένοι να μην έχουν τα προβλήματα που υπήρξαν φέτος στον «άσο», για αυτό και θα ψάξουν πολύ καλά όλες τις περιπτώσεις, πριν καταλήξουν στην οποιαδήποτε απόφαση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X