Το... δημόσιο τετ α τετ Μελισσανίδη-Κουτσολιάκου

«Απασφάλισε» ο Μελισσανίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ενόψει της νέας πιο απαιτητικής χρονιάς, μετά τις μεταγραφές ξένων που ήρθαν και δεν έκαναν φέτος τελικά την διαφορά (Αρθο, Μπαρόχα, Μπουονανότε, Κρισάντους).

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποφασίσει μάλιστα να… ψωνίσει ελληνικά έχοντας θέσει ως στόχους τόσο τον Απόστολο Βέλλιο που αποτελεί και το μεγάλο καλοκαιρινό «στοίχημα», όσο και τον Σωκράτη Διούδη (για να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη στα γκολπόστ).

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος των δύο Ελληνων παικτών βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο Πολ Κουτσολιάκος καθόταν στο πλάι του Νίκου Λυμπερόπουλου (τον εκπροσωπούσε όσο ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής) και στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχαν τετ α τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «Τίγρης» μάλιστα κινήθηκε προς το σημείο που βρισκόντουσαν στα επίσημα και αφού χαιρέτισε τον «Λύμπε» μίλησε για αρκετά λεπτά με τον γνωστό μάνατζερ μπροστά στους φίλους της Ενωσης.

Η πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ για τον Βέλλιο φαίνεται ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο για τον Ηρακλή, όσο και για τον διεθνή σέντερ φορ, ενώ για τον Διούδη η Κλαμπ Μπριζ αξιώνει 300.000 ευρώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X