Έφυγαν για τις ΗΠΑ, Μπράουν και Έρικ

«Κρύο αίμα» ο Μπράουν
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί στην ΑΕΚ και φυσικά δεν γίνονται προπονήσεις πλέον, ενώ ήδη ξεκίνησαν και οι αναχωρήσεις των ξένων παικτών για τις πατρίδες τους.

Την αρχή έκαναν σήμερα οι Τζέι-Κόβαν Μπράουν και Μάικλ Έρικ, που έφυγαν από το «Ελ. Βενιζέλος», με τελικό προορισμό την πατρίδα τους, τις ΗΠΑ. Όσον αφορά τον Μπράουν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στα φετινά play offs και γενικά έδειξε ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Θα μιλήσει με τον Γιούρι Ζντοβτς για τον ρόλο που τον προορίζει ο Σλοβένος για την επόμενη σεζόν και εν συνεχεία θα φανεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του Μπράουν.

Πάμε και στον Έρικ, όπου μιλάμε για μια πολύ διαφορετική περίπτωση. Ο Αμερικανονιγηριανός σέντερ, αποκτήθηκε ένα ματς πριν την ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν και πήρε χρόνο συμμετοχής στα play offs, χωρίς πάντως η απόδοση του, να κινηθεί σε εντυπωσιακά επίπεδα. Το πιθανότερο για τον Έρικ, είναι να δοκιμάσει και φέτος να συμμετάσχει στο Summer League, σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο συμβόλαιο σε ομάδα του NBA.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X