Δεν μειώθηκε η ποινή του Τζεμπούρ

ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει η ΑΕΚ για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που επεβλήθη στον Τζεμπούρ, μετά το επεισόδιο που είχε στην Τούμπα στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

  1. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή VILLAFANEZ LUCAS MARTIN κατά της υπ’ αρ.143/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.
  2. Δέχεται τυπικά την έφεση του ποδοσφαιριστή RAFIK DJEBBUR κατά της υπ’ αρ.144/2016 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσία.».

Ως εκ τούτου ο Αλγερινός επιθετικός θα εκτίσει σήμερα τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του και θα… χρωστάει ακόμη μία η οποία και μεταφέρεται για την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X