«Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

«Ήταν ένα μάθημα για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Πολλή ουσιαστικά δουλειά έκανε ο Δημήτρης Μαυροειδής φέτος για την ΑΕΚ, δίνοντας λύσεις κυρίως στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ.

Ο έμπειρος σέντερ της «Βασίλισσας» μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», όπου σε ερώτηση για το μέλλον του στην ΑΕΚ, αρχικά επισήμανε τα παρακάτω: «Είναι νωρίς ακόμα. Δεν έχω συμβόλαιο. Θα υπάρξουν συζητήσεις για τον σχεδιασμό και θα δούμε τι θα γίνει»

Σχετικά με το αν είναι δέλεαρ για τον ίδιο, η συμμετοχή στο Eurocup, ο Μαυροειδής τόνισε: «Εννοείται πως θέλω να μείνω, όχι μόνο για το Eurocup, αλλά και γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όπως είπα όμως, είναι νωρίς για να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα».

Για το αν θεωρεί ως… άθλο, την κατάκτηση της τρίτης θέσης, με βάση τις πολλές αλλαγές κατά την διάρκεια της χρονιάς, υπογράμμισε τα εξής: «Δεν είναι άθλος, απλά είναι η επιτυχία ενός ρεαλιστικού στόχου. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος η τρίτη θέση, με βάση τις αλλαγές, τα προβλήματα και τον πόλεμο που δεχθήκαμε, αλλά όπως είπα είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Τον πετύχαμε και δεν είναι άθλος».

Τέλος, ο Μαυροειδής θέλησε να στείλει το μήνυμα του, προς τον κόσμο της ΑΕΚ, ενόψει και της επόμενης σεζόν: «Ο κόσμος θεωρώ ότι μας βοήθησε πάρα πολύ και εντός, αλλά και εκτός έδρας. Σίγουρα και εμείς θέλαμε πολλές φορές να τον ευχαριστήσουμε ακόμα παραπάνω, ίσως με κάποια νίκη παραπάνω απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δεν το πετύχαμε. Ελπίζω του χρόνου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει κάποιες νίκες και να είναι πιο πάνω από αυτούς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X