Το μεγαλύτερο λάθος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλοι τέλους απόψε για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και στα μάτια τα δικά μου το πρόσημο για την ΑΕΚ είναι θετικό. Μια ομάδα που, μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στα “χωράφια”, επέστρεψε στη μοναδική κατηγορία που αξίζει να αγωνίζεται, με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ έναντι των βασικών αντιπάλων της και κατάφερε να πετύχει τον πιο μεγάλο, ρεαλιστικό στόχο της. Την κατάκτηση του κυπέλλου.

Έφτασε επίσης να διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή τον δεύτερο (επίσης ρεαλιστικό) στόχο της που ήταν η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αυτό δεν το κατάφερε, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, χωρίς ισονομία σε θέματα ξεκούρασης και διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού μεταξύ των τεσσάρων αντιπάλων, το “παιχνίδι” φαινόταν από την αρχή χαμένο.

Απόψε στη Νέα Σμύρνη θα μπορούσε εύκολα να πει κάποιος ότι η ΑΕΚ κατεβαίνει εντελώς αδιάφορη, χωρίς τον παραμικρό στόχο. Δίχως να έχουν οι “κιτρινόμαυροι” κάποιο κίνητρο. Διαφωνώ κάθετα με τη συγκεκριμένη άποψη ορισμένων, καταρχάς επειδή όταν είσαι μεγάλη ομάδα, δεν είναι δυνατόν να μην στοχεύεις στη νίκη, ακόμα και σε φιλικό ματς. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επίσημο, απ’ το οποίο ενδεχομένως να κριθεί η τελική θέση που θα καταλάβει η Ένωση στη βαθμολογία. Τυπικό μεν, εξίσου σημαντικό δε.

Κατά δεύτερον επειδή υπάρχουν στην αποστολή ποδοσφαιριστές με ελάχιστο (ή και καθόλου) χρόνο συμμετοχής, θα πρέπει να έχουν το κίνητρο να προσθέσουν μια θετική εμφάνιση στο ενεργητικό τους. Έστω και στο φινάλε, όσο κι αν αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα και μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δράση του Μπρούνο Σουκουλίνι θα έχει τη σημασία της, αφού τις επόμενες μέρες θα μας απασχολήσει έντονα το ενδεχόμενο παραμονής ή όχι του Αργεντινού άσου στην ομάδα.

Επίσης το αν ο Πανιώνιος ετοιμάζει φιέστα για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ουδόλως θα πρέπει να ενδιαφέρει και να επηρεάζει την ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας οφείλουν να μπουν στο γήπεδο για μια ακόμα νίκη, ρίχνοντας θετικά την αυλαία της σεζόν, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε μεγάλη ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X