Μελισσανίδης: «Κάνουμε προσπάθεια ν' αλλάξουμε το ποδόσφαιρο»

Εικόνες από τη συνάντηση στο Μακεδονία Palace
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Μακεδονία Palace διακυβεύεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγους μήνες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων δυνάμεων έχει συσπειρωθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να χαραχτεί η γραμμή για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έδωσε το παρών, άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών μπροστά σε δεκάδες μέλη των ΕΠΣ: «Κάνουμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Απόδειξη ότι τρία μεγάλα σωματεία είμαστε εδώ. Και οι τρεις θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Είμαστε τρεις και μακάρι να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Βοηθήστε μας, είναι κρίμα να σκοτώνουμε αυτό που αγαπάμε».

Ιβάν Σαββίδης: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ. Όλοι όσοι συγκεντρωθήκαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ έχει διαλέξει έναν δρόμο και θα μείνει σε αυτόν. Τον δρόμο της κάθαρσης. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά, τώρα ήρθε η στιγμή. Τρεις ομάδες έχουν ενωθεί για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε μαζί είναι να καταστρέψουμε το αμαρτωλό σύστημα και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο».

Χρήστος Παναγόπουλος: «Ο κ. Αλαφούζος σας ζητάει συγνώμη που δεν είναι εδώ γιατί είχε μία απρόοπτη προσωπική υποχρέωση. Παρόλο που δεν είναι παρών ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχουν ταλαιπωρηθεί από το παράνομο σύστημα της ΕΠΟ. Μία ομάδα ανθρώπων εποπτευόμενη από έναν παράγοντα τοποθετούν παντού μόνο αρεστούς. Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια μου στάθηκε απέναντι στο σύστημα διαφθοράς. Το τίμημα είναι βαρύ. Μόνο 1-2 ήταν ανυποχώρητοι αλλά το δίκιο θα κερδίσει. Με όλους εσάς πιστεύουμε στις ίδιες αρχές. Ισονομία και διαφάνεια. Από εσάς περιμένουμε προτάσεις και λύσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X