Έφτασε ο Αρουαμπαρένα (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Έφτασε ο Αρουαμπαρένα (VIDEO & ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος ήρθε για να συζητήσει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Μετά τον Θόρστεν Φινκ και τον Φιλίπ Μοντανιέ, ο Ροδόλφο Μάρτιν Αρουαμπαρένα είναι ο τρίτος προπονητής με τον οποίο θα έχει συνάντηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου βρίσκεται μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του προπονητή της ομάδας και για τον λόγο αυτό, λίγο μετά τις 14:30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) έφτασε στην Αθήνα για να μιλήσει άμεσα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Το enwsi.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες του. Υπήρξαν μάλιστα και φίλαθλοι που τον αντιλήφθηκαν και πήγαν αμέσως κοντά του για να βγάλουν φωτογραφία.

 

aruabarenaaruabarena 3

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X