Η επόμενη σεζόν κρίνεται μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα

Η επόμενη σεζόν κρίνεται μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάνος Λούπος γράφει στο προσωπικό του blog για την επιτυχημένη χρονιά που τελείωσε χθες κι επισημαίνει για την επόμενη που ξεκινά στις 28 Ιούλη…

Ένα δοκάρι του Αραβίδη, ένα γυριστό στην κίνηση με την μπάλα να περνά λίγο έξω από τον ίδιο παίκτη, ένα απρόσεχτο σουτ του Γιόχανσον σχεδόν σε κενή εστία, μια χαζή αποβολή του Πέκχαρτ, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε πάνω στον Μπαρμπόσα.

Μία από όλες αυτές τις στιγμές να ήταν διαφορετική, η ΑΕΚ θα είχε πάρει αυτό που της άξιζε και από την πορεία της στο πρωτάθλημα. Ας είναι… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το κανονικό ποδόσφαιρο, στο οποίο θέλουμε να συμμετέχει η ΑΕΚ. Με όλα τα αποτελέσματα και με όλα τα συναισθήματα μέσα.

Εξ’ ου και το ανατριχιαστικό χειροκρότημα επιβράβευσης και αναγνώρισης στο τέλος από περισσότερους από 20.000 “Ενωσίτες”. Που θα έπρεπε να ήταν περισσότεροι, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν αυτό που ζητάμε να κάνουν, όσοι φοράνε αυτή τη φανέλα. Την ίδρωσαν, την μάτωσαν, την σεβάστηκαν, την τίμησαν. Κι είχα πολλά χρόνια να δω τέτοιο πάθος και να βγάζει τέτοια ψυχή, η ΑΕΚ ως ομάδα. Ατομικά, υπήρξαν φυσικά πολλοί παίκτες που πέρασαν και τίμησαν τη φανέλα, αλλά συνολικά, θεωρώ πως δεν είναι υπερβολή να γραφτεί ότι ήταν η πιο παθιασμένη, ψυχωμένη και μαχητική ομάδα της τελευταίας 20ετίας.

Μπράβο, λοιπόν, σε όλους τους! Ο απολογισμός σαφέστατα και είναι θετικός. Επιστροφή στα τρόπαια, με την πρώτη κιόλας επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση και ύστερα από τρία χρόνια κόλασης, ένα του υποβιβασμού και δύο σε κατηγορίες, με τις οποίες δεν μπορεί να έχει καμία σχέση η ΑΕΚ.

Μια κατάκτηση Κυπέλλου, αντρίκια, τίμια και μάγκικη, με μια πορεία ξέφρενη, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και με κατάληξη, μια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, που ήταν μάλιστα και η δεύτερη σερί εναντίον του, μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Κι όταν λέμε “Ολυμπιακός” δεν εννοούμε απλά έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά ένα Κατεστημένο δύο δεκαετιών, που ειδικά τα τελευταία χρόνια “απαγορεύτηκε” να χάνει έστω κι ένα παιχνίδι. Αλλά, από την ΑΕΚ, έχασε δύο μέσα σε τρεις μήνες…

Στα play off και μετά από αυτή την κατάκτηση του Κυπέλλου, η ΑΕΚ κλήθηκε να τα παίξει όλα για όλα και να τα δώσει όλα, παίζοντας 4 παιχνίδια μέσα σε 9 μέρες! Και μιλάμε για τέλη Μαΐου και ύστερα από το ματς της χρονιάς.

Χωρίς Βάργκας, χωρίς Μπαρμπόσα στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια και χωρίς Τζιμπούρ στο τελευταίο και πιο κρίσιμο. Και χωρίς προπονητή, ούτε καν υπηρεσιακό, αλλά με τον βοηθό του υπηρεσιακού. Κι έφτασε μια ανάσα η ομάδα χθες, από το να κερδίσει και να αγκαλιάσει την πρώτη θέση και το δικαίωμα της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον, κοιτάμε την επόμενη μέρα και την επόμενη σεζόν. Το καλοκαίρι αυτό θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η εύστοχη επιλογή, αρχικά προπονητή κι εν συνεχεία μεταγραφών, θα κρίνει το τι θα γίνει την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία ξεκινά στις 28 Ιούλη, με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Από αύριο, θα έχουμε να πούμε πολύ περισσότερα. Και με ρεπορτάζ και με αρθρογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X