Σιμόες στο enwsi.gr: «Ήρθαμε...»

Σιμόες στο enwsi.gr: «Ήρθαμε...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ τα έδωσε… όλα για να πάρει μία ακόμα νίκη, η οποία θα την έφερνε σε θέση ισχύος όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα Play off, η οποία θα οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League. Το… πολυπόθητο γκολ, όμως, δεν ήρθε ποτέ και έτσι η Ένωση έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος χειροκρότησε τους παίκτες του Νίκου Παναγιωτάρα, οι οποίοι έκαναν… κατάθεση ψυχής στο χορτάρι για να πετύχουν μία ακόμα νίκη στη διαδικασία των Play off. Οι φίλοι της ΑΕΚ, ωστόσο, αναγνώρισαν την προσπάθεια που έγινε και μόνο απογοητευμένοι δεν έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Κι αν η ΑΕΚ πάλευε μέχρι τέλους για το τρίποντο της νίκης, κόντρα στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, ευθύνη φέρει ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του, με πολλά τρεξίματα, αλλά και καίριες επεμβάσεις, αποδεικνύοντας πως δεν είναι τυχαία ένα από τα καλύτερα χαφ -αν όχι το κορυφαίο- του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στο enwsi.gr δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την έκβαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα άλλαζε το βραβείο του MVP με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παράλληλα, κάνει και έναν σύντομο απολογισμό της σεζόν, στρέφοντας το… βλέμμα του στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αρχικά, ο Πορτογάλος μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη και την πρώτη θέση για να μπαίναμε στα προκριματικά του Champions League. Δεν μπορούσαμε παραπάνω, όμως. Δώσαμε τα πάντα, ήμασταν πολύ κουρασμένοι από τα διαδοχικά παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε από εδώ και πέρα είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Το φίνις της σεζόν ήταν αρκετά επίπονο και απαιτητικό, με την ΑΕΚ να δίνει παιχνίδι ανά τρεις μέρες, κάτι που αναγνώρισε κι αυτός. «Ήταν δύσκολη σεζόν για όλους, αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφη. Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Θέλουμε περισσότερα για του χρόνου. Αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Η ΑΕΚ την φετινή σεζόν σε αρκετές περιπτώσεις αμφισβητήθηκε, όμως παίκτες και προπονητές έδωσαν τις απαντήσεις τους. Έτσι, λοιπόν, στην Ένωση βλέπουν ως… σημείο αναφοράς την φετινή σεζόν. «Όπως έγραψε και το μπλουζάκι στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος “Ήρθαμε”. Άρα, αυτό από μόνο του είναι ένα μήνυμα…», ήταν η τοποθέτησή του, αναφορικά με το… επιμύθιο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας το βραβείο του MVP του αγώνα, ωστόσο «δεν σημαίνει κάτι για μένα. Είναι απογοητευτικό διότι θέλαμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εγώ θα αντάλλασσα το τρόπαιο αυτό με τη νίκη, που θα μας έδινε ελπίδες για την πρώτη θέση των play off», όπως τόνισε, δίχως, όμως, να αγνοεί την αγάπη του κόσμου, ο οποίος τον… περικύκλωσε μετά το τέλος του αγώνα για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. «Οφείλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Μας στήριξαν όλη τη χρονιά σε κάθε παιχνίδι και εμένα προσωπικά, όσο δεν φανταζόμουν. Τους αφιερώνουμε το τρόπαιο που κατακτήσαμε. Η συμβολή τους ήταν τεράστια!», ήταν τα λόγια του.

Κλείνοντας, φρόντισε να στείλει το μήνυμά του ενόψει της νέας σεζόν. «Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ήρθαμε! Αυτό δεν θα το είχαμε καταφέρει χωρίς τον κόσμο μας και να είναι σίγουροι οι φίλοι της ΑΕΚ πως τη νέα σεζόν στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αρκεί να έχουμε και πάλι την στήριξή τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X