ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ραντ σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ραντ σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με αρκετά χαμόγελα. Βλέπετε, η Ένωση κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν η τρίτη θέση της κατάταξης, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως επέστρεψε με στόχο να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην Ένωση όχι μόνο δεν επαναπαύονται σε όσα πέτυχαν τη φετινή σεζόν, αλλά έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχος της Βασίλισσας είναι να έχει θέση ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ, δημιουργώντας ένα ρόστερ καλύτερο από το φετινό. Η αναζήτηση παικτών έχει ήδη ξεκινήσει και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει την πρώτη καλή περίπτωση παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο παίκτης που έχει κάνει… κλικ στην ομάδα είναι ο Βίκτορ Ραντ. Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ αρέσει εντός των τειχών και το όνομα του βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού. Άλλωστε, δεν είναι άγνωστος εντός ΑΕΚ, καθώς την σεζόν που τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Νίζνι Νόβγκοροντ, αντίπαλο στην πρώτη φάση του Eurocup.

Ο Αμερικανός άσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 15,8 πόντους και 6,7 ριμπάουντ, κατά μέσο όσο στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκα, δείχνοντας το αστείρευτο ταλέντο του.

Η περίπτωσή του, μάλιστα, είχε προταθεί και εντός της σεζόν, ως ένα από τα ονόματα που κατέφθασαν στα γραφεία της ομάδας, ωστόσο οι συνθήκες δεν ήταν τέτοιες ώστε να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί το φετινό καλοκαίρι, με τον Ραντ να πληρεί τα «θέλω» του Γιούρι Ζντοβτς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X