Η ώρα του «Βάσκου»

Αρουαμπαρένα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο έρχεται σήμερα για την ΑΕΚ η περίπτωση του Μάρτιν Αρουαμπαρένα, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται στη χώρα μας, για να μπει σε μια διαδικασία συζητήσεων με την Ένωση και να ξεκαθαριστούν οι πιθανότητες, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μια πρώτη επαφή με την πλευρά του «Βάσκου» έχει γίνει πριν από αρκετό καιρό, κατά την παραμονή του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή. Με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέλουν να έχουν και μία ακόμα απευθείας επαφή με τον Αργεντινό τεχνικό, ώστε να αναλυθούν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και να σχηματιστεί ξεκάθαρη άποψη για την περίπτωσή του.

Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Αρουαμπαρένα στη χώρα μας, το θέμα του «Βάσκου» θα έρθει για τα καλά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, που… φουλάρει για να κλείσει το ζήτημα του προπονητή, μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε. Στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για τις περιπτώσεις του Θόρστεν Φινκ και του Φιλίπ Μοντανιέ, που επίσης παίζουν γερά για τον πάγκο της ομάδας και μετά την «συνέντευξη» και με τον Αρουαμπαρένα, αναμένεται να γίνει σαφές το ποια υπόθεση έχει τον πρώτο λόγο. Με το ζήτημα προπονητής να έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X