Λέοβατς: «Καλή η ισοπαλία για εμάς»

Λέοβατς: «Καλή η ισοπαλία για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Μαρίν Λέοβατς του ΠΑΟΚ με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:00). Ο Κροάτης αριστερός μπακ χαρακτήρισε το παιχνίδι «τελικό», στάθηκε στην κούραση που βγάζουν τα πλέι οφ, ενώ υπογράμμισε πως η ισοπαλία θα είναι ένα βολικό αποτέλεσμα για τους Θεσσαλονικείς.

«Για εμάς μέχρι στιγμής κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έτσι θα είναι και με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι οι ομάδες θα είναι λίγο κουρασμένες γιατί δεν είναι εύκολο να παίζεις ματς κάθε δύο τρεις μέρες, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και θα δείξει την μεγαλύτερη θέληση μέσα στον αγώνα, θα είναι αυτή που θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Για εμάς και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί θα μας διατηρήσει ψηλά και όλα θα εξαρτώνται από εμάς στο τελευταίο παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X