Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ουάιτ

Αρέσει στην ΑΕΚ ο Ουάιτ
Photo Credits: INTIME

Από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) παίκτες του Άρη φέτος, ήταν ο Οκάρο Ουάιτ και σύμφωνα με δημοσίευμα, αρέσει στην ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της «Βασίλισσας». Αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», σε σημερινό της δημοσίευμα.

Αναλυτικά, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε σε γενικές γραμμές στην φετινή σεζόν από τον Άρη, αλλά και ειδικότερα στα play offs, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τη σειρά των μικρών τελικών με 3-1. Ένας από τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης που ξεχώρισε, αναμφίβολα είναι ο Οκάρο Ουάιτ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ διαδέχθηκε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, καθώς αναδείχθηκε MVP στον δεύτερο γύρο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Ουάιτ αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, που βλέπουν με θετικό μάτι την περίπτωση του, ενόψει της νέας σεζόν. Στην κανονική σεζόν, ο Ουάιτ είχε μέσο όρο 13,5 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στα play offs είχε άνοδο, με 14,9 πόντους και 8,1 ριμπάουντ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X