Κοντά με Μοντανιέ, πάει για αύριο του "Βάσκου"

Κοντά με Μοντανιέ, πάει για αύριο του "Βάσκου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι αφορούσε αποκλειστικά στον Φιλίπ Μοντανιέ, που είναι ένας από τους προπονητές που ξεχωρίζουν στη λίστα της ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς ανέλυσε στον Μοντανιέ το πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα για τη νέα σεζόν αλλά και τα χρόνια που θα έρθουν, τους στόχους και τα «θέλω» της διοίκησης, ενώ η συζήτηση πέρασε και στο οικονομικό σκέλος, με την ΑΕΚ επί της ουσίας να ανοίγει τα χαρτιά της και να καταθέτει την πρότασή της προς τον έμπειρο προπονητή. Ο εκτελεστικός διευθυντής του «Δικεφάλου» αποκόμισε πολύ θετικές εντυπώσεις από τον Μοντανιέ, ο οποίος έδειξε «ψημένος» με την προοπτική της ΑΕΚ και ανέλυσε τη δική του φιλοσοφία, για την περίπτωση που τελικά επέλθει συμφωνία με την «Ένωση».

Στο ίδιο… μοτίβο φαίνεται πως είναι από χθες και ο Γάλλος τεχνικός, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα του παρουσιάστηκαν, τα οποία, όπως προείπαμε ήταν ξεκάθαρα. Με τις δύο πλευρές να δείχνουν πως είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Στην ΑΕΚ ωστόσο θέλουν να εξετάσουν λεπτομερώς όλες τις υποθέσεις που έχουν στην ατζέντα τους, πριν πάρουν οριστικές αποφάσεις. Και αυτός είναι και ο λόγος που θα συναντηθούν με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, για να διερευνήσουν όλες τις παραμέτρους και της περίπτωσης του “Βάσκου”.

Αν και υπήρχε η πληροφορία πως το ραντεβού με τον Αρουαμπαρένα θα γινόταν σήμερα, φαίνεται τελικά πως η εν λόγω συνάντηση μετατίθεται για αύριο, με τον Αρουαμπαρένα να αναμένεται τη Δευτέρα στη χώρα μας. Εφόσον λοιπόν ο Αρουαμπαρένα έρθει στην Αθήνα, στην «Ένωση» θα αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα για τα δεδομένα και της εν λόγω υπόθεσης, παίρνοντας από εκεί και πέρα τις τελικές αποφάσεις τους, για τον πάγκο. Με τον Μοντανιέ και τον Αρουαμπαρένα να συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί πάντως και το ενδεχόμενο της… έκπληξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X