«Εκτοξεύτηκε» με τον Άρη ο Κάρτερ

Χωρίς ρεπό ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κάρτερ είχε αποκτηθεί στην αρχή της σεζόν, κυρίως για να δώσει λύσεις στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Στην κανονική σεζόν, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είχε 25 συμμετοχές και σε κάτι λιγότερο από 19 λεπτά ανά αγώνα, σκόραρε μέσο όρο 6,3 πόντους. Είχε πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας πάντως, με 73,2% στις βολές, με 50% στα δίποντα και με 34,6% στα τρίποντα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έπαιρνε πολλές προσπάθειες.

Στα play offs, ο Κάρτερ έχει καταφέρει να ανεβάσει σημαντικά την απόδοση του, αλλά ειδικά στην σειρά των μικρών τελικών, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη, έχει «εκτοξεύσει» την απόδοση του, όσον αφορά το σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα τρία πρώτα ματς της σειράς, ο Αμερικανός έχει σημειώσει 40 πόντους, δηλαδή έχει μέσο όρο 13,3 πόντους ανά αγώνα.

Φαίνεται ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που ταιριάζει αρκετά στον Κάρτερ, ο οποίος παίρνει αρκετές προσπάθειες και είναι αποτελεσματικός. Σαφώς, είναι ένας παίκτης που κυρίως βοηθάει στην άμυνα, αλλά αποδεικνύει ότι παραμένει πολύ αξιόπιστος και στα επιθετικά του καθήκοντα. Ο Γιούρι Ζντοβτς ευελπιστεί να πάρει και σήμερα (19:00-enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) βοήθεια από τον Κάρτερ, για να γίνει το 3-1 της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X