Ο Μοντανιέ και οι... άλλοι

Μοντανιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φιλίπ Μοντανιέ τίθεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ελέω του ταξιδιού του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν ρίχνει κλεφτές ματιές σε όλους τους προπονητές που έχει στη λίστα της.

Η ΑΕΚ έχει επικεντρωθεί στο θέμα του προπονητή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι σήμερα ή αύριο αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις. Στην πραγματικότητα έχει τεθεί ένας ορίζοντας 15μέρου ούτως ώστε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι επαφές, όλες οι διεργασίες, να έχουν ληφθεί οι αποφάσεις και να έχουν πέσει οι υπογραφές.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ, πρώην προπονητής της Ρεάλ Σοσιαδάδ, βρίσκεται στο επίκεντρο από τη στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ταξιδεύει για την Γαλλία και συγκεκριμένα για το Παρίσι. Οι δύο πλευρές θα έρθουν σε επαφή έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα πιο συγκεκριμένο πλαίσιο στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει ραντεβού και με τον Κλοντ Πιέλ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται κάτι επ’ αυτού.

Αντιθέτως, αφήνεται ένα ανοικτό παράθυρο περί αναζωπύρωσης της υπόθεσης του Μάρτιν Αρουαμπαρένα, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στο Μιλάνο, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο, στο πλαίσιο του τελικού του Champions League. Κοντολογίς δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή μεταξύ του πρώην άσου της ΑΕΚ και καποιου εκπροσώπου της «Ένωσης» μέσα στο επόμενο 48ωρο, όσο ενδέχεται να είναι και το διάστημα παραμονής του Αργεντινού στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι έχει πέσει ένα ακόμη βαρύ όνομα. Ο λόγος για τον επί τρία χρόνια προπονητή της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, χωρίς όμως να προκύπτει από κάπου πως έχει υπάρξει κάποιου είδους επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ. Σαφέστατα, το ενδιαφέρον μέσα στα επόμενα 24ωρα θα μετατραπεί σε αναγνωριστική κρούση για τον πραγματικά αξιόλογο προπονητή, ο οποίος βρίσκεται στα υψηλότατο επίπεδο.

Μένει πλέον να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η βάση δεδομένων που θα συλλέξει ο Μπάγεβιτς μετά τη συνάντησή του με τον Μοντανιέ και ενδεχομένως με τον Πιέλ. Σε συνδυασμό με τις επαφές που προηγήθηκαν, με τον Θόρστεν Φινκ, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στην Γερμανία, διαμορφώνεται ένα σημαντικό αποτέλεσμα έρευνας το οποίο θα μελετηθεί και θα οδηγήσει στην τελική απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X