Ο κομβικός ρόλος του Μιλόσεβιτς

Ο ήρωας των 25.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Είναι από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν κάνει… step up στα φετινά play off του πρωταθλήματος. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει καταφέρει να εξελιχθεί, αγωνιστικά, από έναν παίκτη που συμπληρώνει το rotation, σε ένα πολύτιμο… γρανάζι στα χέρια του Γιούρι Ζντοβτς, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στη σειρά με τον Άρη είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες της Ένωσης, κάτι στο οποίο «ποντάρει» και ο Σλοβένος προπονητής ενόψει του τέταρτου -σπουδαίου- μικρού τελικού της σειράς.

Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να έχει… πολλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Ο Οκάρο Ουάιτ επιστρέφει στην δωδεκάδα του Άρη και ο «Μίλο» αναμένεται να… επωμιστεί το μαρκάρισμα του Αμερικανού φόργουορντ, ώστε να τον περιορίσει αισθητά. Στον πρώτο μικρό τελικό της σειράς, στην Θεσσαλονίκη, τα πήγε περίφημα, δίχως να απειλήσει ο Ουάιτ στα τελευταία λεπτά και με την ίδια τακτική θα προσπαθήσει να τον κρατήσει… χαμηλά και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ο… πιστός στρατιώτης Μίλαν ετοιμάζεται για μία ακόμα σπουδαία αναμέτρηση στην οποία θα έχει ενεργή συμμετοχή, ώστε να βοηθήσει κι αυτός, με την παρουσία του, να γίνει το 3-1 στη σειρά με τον Άρη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X