«Δεν χτύπησα τον Βελλίδη»

Κανονικά απολογήθηκε πριν από λίγο ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος υποστήριξε πως δεν «έπληξε» τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του ματς της Τούμπας, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκόμισε το βίντεο της επίμαχης φάσης

Παρά την αρχική εκτίμηση, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε πως θα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή να προχωρήσει η εκδίκαση της υπόθεσης Τζεμπούρ. Είχε εκτιμηθεί πως η υπόθεση θα έπαιρνε αναβολή λόγω της απεργίας των δικηγόρων και πως ο Αλγερινός θα άκουγε την ποινή του για τα όσα έγιναν στο τέλος της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, μετά το πέρας των Play Offs.

Ωστόσο στην ΑΕΚ αποφάσισαν πως θα πρέπει να προχωρήσουν με την υπόθεση, καθώς υπήρχε σημαντική πιθανότητα να δικαστεί ο Αλγερινός ερήμην, κάτι που θα αποδυνάμωνε πάρα πολύ την υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ και του παίκτη.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ κατέθεσε κανονικά στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και υποστήριξε πως δεν χτύπησε τον Βελλίδη, τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με τον οποίο λίγο έλειψε να διαπληκτιστούν. Μάλιστα κατατέθηκε και το βίντεο της επίμαχης φάσης που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Μεταξύ των δύο παικτών δεν υπάρχει καμία σωματική επαφή.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται ν’ αντιδρά σαν να δέχτηκε κάποιο χτύπημα. Ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης, υποστήριξε το ίδιο ενώ υπογράμμισε πως ο Βελλίδης θα μπορούσε να το επιβεβαιώσει.

Η συνεργάτιδα του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρου Καϊμακάμη, η κα. Δόξα Τσαγκαράκη, υπέβαλλε αίτημα κλήσης του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο Αλγερινός άσος της ΑΕΚ πάντως, προς υπεράσπισή του έσπευσε να τονίσει πως στην πραγματικότητα δεν κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Βελλίδη ή κάποιου άλλου παίκτη, ωστόσο επιδίωξε να βρεθεί στο πλευρό του Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν περικυκλωμένος από τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X