«Μετάνιωσα που έχασα τον τελικό, θέλω να βοηθήσω»

«Μετάνιωσα που έχασα τον τελικό, θέλω να βοηθήσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως και πως περίμενε το ματς με τον ΠΑΟ ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος έχασε τον τελικό Κυπέλλου, λόγω τιμωρίας. Αυτό τον πείσμωσε και στην επιστροφή του έκανε ένα μαγικό παιχνίδι στο ντέρμπι με τους «πράσινους».

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην τηλεόραση της Nova και έδειξε να έχει μετανιώσει για τον τσακωμό του με τον Κάτσε του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με πέρυσι και θέλω να βοηθάω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν είμαι μωρό. Θα μπορουσα να αντιδράσω με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στο ματς της Τούμπας και να μην τιμωρηθώ. Το πλήρωσα όμως αυτό. Έχασα τον τελικό και δύο ακόμα ματς και τώρα είμαι ξανά εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Όταν άρχισε ο αγώνας αισθανόμουν ο πιο φρέσκος από τους συμπαίκτες μου. Ήθελα να εκμεταλλευθώ και την ταχύτητά μου και ευτυχώς τα κατάφερα. Ο Μάνταλος μου έδωσε εκπληκτική πάσα. Ευτυχώς μου βγήκε το σουτ όπως ήθελα και μπήκε το γκολ. Πλέον βρισκόμαστε πολύ πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς καλούς πάίκτες. Πιστεύω ότι θα μπουν κι άλλοι ξεκουραστοι παίκτες στο επομενο ματς και θα πετυχουμε αλλη μια νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X