Η ώρα του Κατσίβελη

Η ώρα του Κατσίβελη
Photo Credits: INTIME

Στα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Άρη έλειψε. Ο πυρετός τον κράτησε εκτός μάχης, με την απουσία του να γίνεται πιο αισθητή στο τρίτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου οι περιορισμένες λύσεις στα γκαρντ ανάγκασαν τον Γιούρι Ζντοβτς να βγάλει το παιχνίδι με τους Κάρτερ και Μπράουν να παίζουν 34 και 35 λεπτά, αντίστοιχα. Η απουσία του Δημήτρη Κατσίβελη έγινε αισθητή, κυρίως στο κομμάτι της περιφερειακής άμυνας, αλλά και της οργάνωσης του παιχνιδιού.

Ενόψει του τέταρτου μικρού τελικού με τον Άρη, όμως, πολλά θα είναι διαφορετικά. Αυτό διότι ο Νώντας Παπαντωνίου επιστρέφει από την τιμωρία του, ενώ σε θέση… μάχης θα είναι και ο διεθνής γκαρντ. Ο 24χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις προηγούμενες μέρες και για το λόγο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς τον άφησε στην Αθήνα. Άλλωστε, είχε χάσει πολλές προπονήσεις και είχε μείνει πίσω σε αγωνιστικό ρυθμό.

Ενόψει του τέταρτου αγώνα, όμως, ο Ζντοβτς τον υπολογίζει κανονικά. Και ο Κατσίβελης από την πλευρά του μοιάζει… πανέτοιμος για την μεγάλη «μάχη». Έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε (λοίμωξη του αναπνευστικού) και περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X