Με προπονητή την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου

Στα Σπάτα το ραντεβού για τον προπονητή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά και τις επαφές που θα γίνουν τις επόμενες μέρες με τους Φιλίπ Μοντανιέ και Κλοντ Πιέλ, το θέμα του προπονητή αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ. Η Ένωση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τους δύο Γάλλους τεχνικούς και πλέον θα είναι σαφή, τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από την κάθε υπόθεση. Έπειτα από τις επαφές με Πιέλ και Μοντανιέ, είναι πιθανό να υπάρξει και ένας δεύτερος γύρος συζητήσεων και με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα, που βρίσκεται στην Ιταλία για να παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ οι επαφές της ΑΕΚ μπορεί να αφορούν και κάποιον ακόμα τεχνικό, όπως για παράδειγμα τον Τόμας Σάαφ, ώστε να αποσαφηνιστεί και με αυτή την περίπτωση το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά στους υποψήφιους προπονητές, ώστε από εκεί και έπειτα το θέμα να έρθει στο τελικό του στάδιο. Με την Ένωση να μπαίνει σε επίσημες πλέον συζητήσεις με τον τεχνικό ή τους τεχνικούς  που θα προκριθούν και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, να έχει ξεκαθαριστεί το ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X