Ο Ζήκος πρότεινε στον Μελισσανίδη τον Πιέλ

Ο Ζήκος πρότεινε στον Μελισσανίδη τον Πιέλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Κλοντ Πιέλ «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς ο Γάλλος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό, που αποχώρησε από τη Νις, ήρθε στο προσκήνιο για την Ένωση και η περίπτωσή του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους της ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr o άνθρωπος που έριξε στο τραπέζι το όνομα του Πιέλ είναι ο Άκης Ζήκος, ο παλαίμαχος άσος και πρώην επικεφαλής των Ακαδημιών της Ένωσης, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Πιέλ, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στη Μονακό.

Ο Ζήκος λοιπόν, που παρά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ηγεσία της ομάδας, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του έθεσε υπόψιν την περίπτωση του Γάλλου. Έχοντας μάλιστα επικοινωνήσει πρώτα και με τον Πιέλ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θέλει να ακούσει την πρόταση της ΑΕΚ και το πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί, παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από ομάδες της Γαλλίας αλλά και από έναν σύλλογο της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στην ΑΕΚ συνέλλεξαν κι άλλες πληροφορίες για τον Πιέλ και τα δεδομένα της υπόθεσης, την οποία και αποφάσισαν να διερευνήσουν. Με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει άμεσα, έπειτα και από τις επαφές που θα ακολουθήσουν με την πλευρά του Γάλλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X