Ερώτημα της FIFA στην ΕΠΟ για τις αλλαγές στους κανονισμούς

Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η FIFΑ απέστειλε e-mail στην ΕΠΟ για να της υπενθυμίσει τη δέσμευσή της ότι μέχρι τις 20 Μαΐου όφειλε να έχει στείλει για έλεγχο τον Κώδικα Δεοντολογίας της, εναρμονισμένο με αυτόν της Διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα κι ας έχει παρέλθει ένα εξαήμερο από την ημερομηνία που είχε δεσμευθεί η ελληνική ομοσπονδία, με τη FIFA να βρίσκεται ακόμα στο… περίμενε. Τροποποιήσεις έχει συμφωνηθεί να γίνουν και στον Πειθαρχικό Κώδικα, προκειμένου κι αυτός να εναρμονιστεί με τις αντίστοιχες διατάξεις των FIFA και UEFA.

Παράλληλα οι διεθνείς συνομοσπονδίας περιμένουν από την ΕΠΟ κι ένα υπόμνημα με τα άρθρα των αθλητικών νόμων που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όπως καταγγέλλεται κατά διαστήματα από το Πάρκο Γουδί. Ούτε αυτό έχει σταλεί πάντως κι από την ΕΠΟ ενημέρωσαν τους αξιωματούχους της FIFA ότι θα το παραλάβουν τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σχετικά με τις τροποποιήσεις στον Κώδικα Δεοντολογίας και στον Πειθαρχικό κώδικα η ΕΠΟ φέρεται να απάντησε στη FIFA ότι έχουν αναλάβει τη σύνταξή των τελικών κειμένων η πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Γλυκερία-Λουίζα Ιωαννίδου κι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης. Μέσα στον Ιούνιο βέβαια θα πρέπει να έχει εναρμονιστεί ο Κώδικας Δεοντολογίας, προκειμένου να ανοίξουν οι φάκελο όσων παραγόντων, στελεχών και διαιτητών εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» (Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Παπανικολάου, Υφαντής, Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος).

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X