Η άμυνα, ο Μπράουν και οι λύσεις του πάγκου

Η άμυνα, ο Μπράουν και οι λύσεις του πάγκου
Photo Credits: INTIME

Ο τρίτος μικρός τελικός είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ, η οποία ταξιδεύει για μία ακόμα φορά στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη, με στόχο ένα ακόμα break στη σειρά. Αυτή τη φορά, όμως, θα είναι και το τελευταίο, καθώς με ενδεχόμενη νίκη της Βασίλισσας στην συμπρωτεύουσα τελειώνουν τα πάντα.

Το έργο των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Άπαντες εντός της ομάδας γνωρίζουν πόσο θέλει ο Άρης να μειώσει τη σειρά σε 2-1, για πολλούς λόγους, με το γόητρο να είναι ένας εξ αυτών. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως θα… χαρίσουν τη νίκη στους Θεσσαλονικείς. Κάθε άλλο, η ΑΕΚ θα «παλέψει» μέχρι τέλους για να κάνει το 3-0 και να πει «καλό καλοκαίρι» με τρόπο… ιδανικό.

Για να το πετύχει, όμως, θα πρέπει να εμφανίσει πρόσωπο ανάλογο των δύο πρώτων αγώνων. Η άμυνα να βρεθεί σε υψηλά επίπεδα, όπως στον πρώτο μικρό τελικό του Αλεξανδρείου, όπου οι παίκτες του Ζντοβτς… μάσησαν σίδερα, ιδίως στο δεύτερο μέρος.

Παράλληλα, με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν σε εξαιρετική κατάσταση, είναι δεδομένο πως η Βασίλισσα θα τον «σημαδέψει» αρκετά στην επίθεση, ώστε ο Αμερικανός να… τελειώνει τις φάσεις όπως αυτός ξέρει. Ο Αμερικανός γκαρντ, άλλωστε, έχει τον τρόπο να απειλεί με την ίδια αποτελεσματικότητα είτε κοντά, είτε μακριά από το καλάθι, κάτι που έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν.

Πέραν αυτών, όμως, κομβική θα είναι και η παρουσία του πάγκου. Οι παίκτες που θα μπουν στο παρκέ, όποτε τους το ζητήσει ο Σλοβένος προπονητής, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ρίξουν το… σώμα τους στη φωτιά. Κάθε μπάλα είναι σημαντική στο παιχνίδι, κάτι που το γνωρίζουν όλοι και στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι να «καθαρίσουν» τη σειρά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X