«Η Πολιτεία έπρεπε να τιμήσει πρώτα τον Γιώργο Αμερικάνο»

«Η Πολιτεία έπρεπε να τιμήσει πρώτα τον Γιώργο Αμερικάνο»
Photo Credits: INTIME

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έχει γνωστοποιήσει την απόφαση της Κυβέρνησης, να ονομάσει το κλειστό του ΟΑΚΑ σε «Νίκος Γκάλης».

Με αφορμή αυτήν ακριβώς την απόφαση, ο ιστορικός παράγοντας της ΑΕΚ, Δημήτρης Παπασταύρου μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» και υπογράμμισε ότι η Πολιτεία θα έπρεπε πρώτα να τιμήσει τον Γιώργο Αμερικανό: «Σαν απλός φίλαθλος θέλω να κάνω μια τοποθέτηση για την απόφαση της Πολιτείας να μετονομαστεί το κλειστό του ΟΑΚΑ σε «Νικος Γκάλης». Μου προκαλεί εντύπωση που δεν αντέδρασε κανείς από την ΑΕΚ, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε την πρόταση του. Πάνω από όλα, θεωρώ πως η Πολιτεία έπρεπε να τιμήσει πρώτα τον Γιώργο Αμερικάνο».

Ακολούθως, ο Παπασταύρου κάλεσε την ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει να ονομαστεί το ΟΑΚΑ σε «Γιώργος Αμερικανός», τονίζοντας σχετικά: «Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία του Νίκου Γκάλη, η οποία είναι τεράστια, ωστόσο ήδη έχει πάρει ένα κλειστό γήπεδο, το όνομα του. Θεωρώ πως είναι υπερβολή. Δεν ξέρω αν η απόφαση της Πολιτείας είναι οριστική, ή μπορεί να ανακληθεί, ωστόσο όφειλε να σκεφτεί πρώτα τον Γιώργο Αμερικάνο, ή η ΑΕΚ να κάνει την πρόταση της, για την ονομασία του ΟΑΚΑ σε «Γιώργος Αμερικάνος».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X