Στέλεχος της Αούστρια στο enwsi.gr: Ο Φινκ θα μείνει

Φινκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχεται και περιπλέκει για τα καλά την κατάσταση, στέλεχος της Αούστρια Βιέννης, ο οποίος με τοποθέτησή του στο enwsi.gr, δηλώνει με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Θόρστεν Φινκ.

Την ώρα που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προχωρά τις συζητήσεις με τον Θόρστεν Φινκ, οι άνθρωποι της Αούστρια λειτουργούν σα να μην υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο να δουν τον Φινκ ν’ αποχωρεί από την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα ο Μίκαελ Σλαγκενχάουφεν, προφανώς βασιζόμενος στο γεγονός πως ο Φινκ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Αούστρια, τόνισε πως ο Γερμανός θα παραμείνει στην Αυστρία.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις φήμες για τις ομάδες που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για τον Θόρστεν Φινκ», είπε αρχικά και συνέχισε με κατηγορηματικό τρόπο ο Αυστριακός: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Ο Θόρστεν Φινκ θα παραμείνει στην Αούστρια Βιέννης».

Από τα παραπάνω, διαπιστώνει κανείς πως στην Αούστρια σκέφτονται πως δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές από πλευράς τεχνικής ηγεσίας. Ενδεχομένως να υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Γερμανό προπονητή πως δεν θα επιδιώξει ν’ αποχωρήσει, χωρίς όμως αυτό ν’ αποτελεί και κάτι απολύτως στέρεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X