Η ασύλληπτη ασυλία του Μπεργκ (VIDEO)

Μπεργκ: «Πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει γίνει πολύ κουβέντα στο πρόσφατο παρελθόν για το πως αντιμετωπίζουν οι Έλληνες διαιτητές τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο κανείς ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα με την περίπτωσή του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδαμε χθες.

Ο Σουηδός σταρ του ΠΑΟ, ο οποίος αναμφίβολα χαίρει της εκτίμησης πολλών οπαδών από διάφορες ομάδες, κυρίως λόγω του ταλέντου του, χθες παρουσίασε ένα πρόσωπο το οποίο ήταν πραγματικά βγαλμένο από σκηνές της μαύρης εποχής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αγκωνιές, προκλήσεις, trash talking, ειρωνείες και διαμαρτυρίες, συνέθεσαν μία εικόνα που κανείς δεν περίμενε από τον επιθετικό του ΠΑΟ. Φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν πρόβλημα εάν ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν έδειχνε τόση ανοχή. Αν έβγαζε τις κάρτες από νωρίς, τόσο ο Μπεργκ δεν θα έβρισκε το πάτημα για να τα κάνει όλα αυτά.

Είναι αλήθεια όμως ότι πολλοί στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Σουηδός. Εύκολα μπορεί κανείς να τον χαρακτηρίσει και ως «βρώμικο» παίκτη, αφού κάθε φορά σκαρφίζεται διαφορετικούς τρόπους για να προκαλεί τον εκνευρισμό των αντιπάλων του.

Υπάρχουν κάποια ενδεικτικά βίντεο τα οποία αποδεικνύουν πως ο Σουηδός καταφεύγει πολλές φορές στο αντιαθλητικό παιχνίδι για να προκαλέσει προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X