Καλό κλίμα για Φινκ, είδε και άλλον ο Ντούσκο

Στο ξενοδοχείο ο Ντούσκο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος γύρος των επαφών του Ντούσαν Μπάγεβιτς με υποψήφιους προπονητές για την ΑΕΚ έκλεισε με θετικό πρόσημο. Αν και από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα επίσημα, πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν πως ο Ντούσκο είχε συνάντηση με τον Τόρστεν Φινκ, αλλά και έναν ακόμα τεχνικό και το βράδυ επιστρέφει στην Αθήνα και θα μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον Γερμανό τεχνικό.

Στο ραντεβού του Μπάγεβιτς με τον Φινκ επικράτησε θετικό κλίμα. Η αίσθηση που υπάρχει στον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ είναι πως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, ένας προπονητής με γνώσεις, αλλά και μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι που ανεβάζει και τον δείκτη δυσκολίας, καθώς ο Γερμανός έχει δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες. Ο Μπάγεβιτς εξήγησε στον Φινκ το πλάνο της Ενωσης για τη νέα χρονιά και πλέον οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν νέα επικοινωνία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντούσκο είχε άλλη μια διερευνητική επαφή με υποψήφιο προπονητή που ενδιαφέρει την ΑΕΚ από τις αγορές της κεντρικής Ευρώπης, αλλά υπάρχει πέπλο μυστηρίου γύρω από την ταυτότητα του. Είναι σαφές πάντως, πως η ΑΕΚ δεν έχει μόνο την επιλογή του Φινκ, αλλά θα εξετάσουν και άλλους υποψήφιους. Θα υπάρξουν και άλλες επαφές και η τελική απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί πριν από την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X