Σκεπτικισμός στ' αποδυτήρια (VIDEO)

Σκεπτικισμός στ' αποδυτήρια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα των τελευταίων ημερών, εξανεμίστηκε εν ριπή οφθαλμού. Στις τάξεις της ΑΕΚ αμέσως μετά το τέλος της αναμετρησης με τον ΠΑΟ υπήρχε σκεπτικισμός και κατήφεια.

Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι πριν μερικά εικοσιτετράωρα άπαντες βρίσκονταν στον έβδομο ουρανό, ελέω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος, εις βάρος του ΟΣΦΠ.

Ειδικότερα κατά τις… περιπλανήσεις στ’ αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ετοιμαστούν όλα μέχρι την αναχώρηση της αποστολής από το γήπεδο της Λεωφόρου, υπήρχε μεγάλη ένταση στους διαδρόμους και έντονες συνομιλίες για το τι έφταιξε, ενώ κάποιοι δεν μιλούσαν καν, κοιτάζοντας βλοσυροί.

Παρόμοια εικόνα σύσσωμης της αποστολής κατά την αποχώρησή της, με τους «κιτρινόμαυρους» αφενός ν’ αποφεύγουν να σταματήσουν μπροστά στις κάμερες και αφετέρου να δείχνουν σαφώς προβληματισμένοι για το ότι συνέβη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X