Τώρα, υπάρχει «ισονομία» για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ;

Τώρα, υπάρχει «ισονομία» για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένα. Το ότι η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ και μιλάμε για αγώνες υψηλής πίεσης και έντασης, θα έβγαινε, ήταν δεδομένο, από τη στιγμή που πρόκειται για μια ομάδα χωρίς βάθος πάγκου (κι αυτό είναι δεδομένο) ώστε να κάνεις rotation. Το ότι κοινώς θα «έσκαγαν» κάποια στιγμή, οι παίκτες της ΑΕΚ, ήταν μαθηματικά βέβαιο.

Όπως δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να της λείπουν ταυτόχρονα, ο Βάργκας με τον Μπαρμπόσα. Μια ιδέα, από τη στιγμή που ήταν γνωστό πως θα έλειπαν, θα ήταν να άλλαζε σύστημα η ομάδα, ώστε να μην χρειάζεται να παίζει με δύο εξτρέμ και να το γύρναγε σε ρόμβο.

Αλλά, αυτό αφενός είναι μια υπόθεση που κάνουμε εκ των υστέρων άρα και μια τρύπα στο νερό και αφετέρου, η ΑΕΚ είναι και σε μια φάση μετά τα όσα έγιναν με τον Στέλιο, που προχωρά με προπονητή, υπηρεσιακό του υπηρεσιακού.

Στη φυσιολογική κούραση και στις σοβαρές ελλείψεις βασικών, προσθέστε και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ, ατομικά και ομαδικά, με κυριότερο αυτό στο πρώτο γκολ του ΠΑΟ, το οποίο και του έδιωξε το άγχος και του έλυσε τα πόδια.

Από εκεί και πέρα, ήταν ολοφάνερο ότι ενέργεια δεν υπήρχε ώστε να βάλουν κάτω την μπάλα, οι «κιτρινόμαυροι» και να την κυκλοφορήσουν σωστά. Έτσι, επέλεξαν τις «γιόμες», που ήταν εύκολη λεία για τους ψηλούς αμυντικούς του ΠΑΟ.

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να στέκεται σε δικαιολογίες, αλλά όπως και να ‘χει, η μια ομάδα ήταν ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια αφού είχε να παίξει οχτώ μέρες και η άλλη είναι ξεζουμισμένη κι έχει μείνει μισή, έχοντας παίξει τρία πολύ δυνατά ματς μέσα σε επτά μέρες, ένα εκ των οποίων ήταν τελικός Κυπέλλου. Και μήνα Μάιο, όχι… Δεκέμβρη.

Το ζητούμενο είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα, αφού περιθώριο για ξεκούραση δεν υπάρχει. Ακολουθούν παιχνίδια με ΠΑΟ εντός, Πανιώνιο εκτός και ΠΑΟΚ εντός, Πέμπτη, Κυριακή και Τρίτη! Το μόνο ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Μπαρμπόσα. Αλλά από εκεί και πέρα, δεν είναι εύκολο και δεν ξέρω αν είναι καν εφικτό, να αναπληρωθεί η χαμένη ενέργεια.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον ΠΑΟΚ, που κακά τα ψέματα, έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έναντι της ΑΕΚ, θα ήθελα να θέσω το ερώτημα, αν αισθάνονται ότι με την επιμονή τους, να διαμορφωθεί έτσι το πρόγραμμα των play off και να «σκοτώνεται» η ΑΕΚ, παίζοντας ανά δύο και τρεις μέρες, πως τηρείται η ισονομία που ζητούσαν… Γιατί, αν πραγματικά θεωρούν ότι αυτό είναι ισονομία, τότε κι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι τζάμπα μάγκες και ότι μόνο έτσι, θα μπορούσαν να βάλουν από κάτω την ΑΕΚ…

Τίποτε άλλο. Την Πέμπτη όλοι ΟΑΚΑ!

Υ.Γ.: Στην κατηγορία των πάρα πολλών «ψόφιων» παικτών της ΑΕΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια, σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ο Κορδέρο, που στα 20 λεπτά που έπαιξε, όχι απλά δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα, αλλά έκανε «δώρο» το τρίτο γκολ στον Παναθηναϊκό και στον Κλωναρίδη. Και στα ντέρμπι, έχει σημασία και διαφορά, ακόμα και το να χάνεις με 2-0 από το να χάνεις με 3-0…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X