Στα άκρα Μπακασέτας και Πανιώνιος - Διαρροές από τον Πανιώνιο ότι τους... επιτέθηκε!

Στα άκρα Μπακασέτας και Πανιώνιος - Διαρροές από τον Πανιώνιο ότι τους... επιτέθηκε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι πλέον… κιτρινόμαυρος και αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους του Πανιωνίου που είχαν δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μπακασέτας ήθελε ΑΕΚ και το θέμα… τελείωσε. Ομως ο Πανιώνιος το πάει στα άκρα. Τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ, διαρρέει ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα (!) και ο παίκτης έφυγε έξαλλος από το γήπεδο για το σπίτι του. Μάλιστα, από τον Πανιώνιο διαρρέουν ότι «επιτέθηκε φραστικά σε άτομα της ΠΑΕ, αποχωρώντας από το γήπεδο σε έξαλλη κατάσταση».

Και συνεχίζουν: «Πλέον, ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία από τον σύλλογο, ενώ την Τετάρτη θα γίνει Δ.Σ με θέμα τον Μπακασέτα και τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα. Μένει να δούμε αν θα μπει στο “ψυγείο” για τους επόμενους μήνες όταν και θα μείνει ελεύθερος ή αν τελικά θα αποχωρήσει για την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να βάζει χρήματα στα ταμεία του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X