Παίρνει «κεφάλι» για το… σεντόνι (20:30 LIVE WEB RADIO)

Παίρνει «κεφάλι» για το… σεντόνι (20:30 LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Σεβίλλης χθες, κατέστησε σαφές πλέον για την ΑΕΚ πως ο ξεκάθαρος στόχος της στα πλέι οφ, είναι η πρώτη θέση. Από τη στιγμή που η Ένωση δεν έχει εξασφαλισμένη την απευθείας πρόκριση σε όμιλο του Europa League, οφείλει να κυνηγήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, διεκδικώντας μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο δρόμος για να φτάσει εκεί περνά σήμερα από την Λεωφόρο, εκεί όπου στις 20:30 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ, που επίσης «καίγεται» για τη νίκη. Η Ένωση θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε στα δύο ματς που έρχονται, με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην έδρα της, να «καθαρίσει» οριστικά την πρώτη θέση. Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στην Λεωφόρο και θα μεταδώσει ζωντανά μέσω Web Radio το παιχνίδι, μεταφέροντάς σας την εξέλιξη του ματς, ρεπορτάζ και πολλά παραλειπόμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X