«Είμαστε ομάδα και ο ένας θα... πεθαίνει για τον άλλο»!

«Είμαστε ομάδα και ο ένας θα... πεθαίνει για τον άλλο»!
Photo Credits: INTIME

Ο Νώντας Παπαντωνίου έβγαλε πάθος και ψυχή στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στο ΟΑΚΑ, όπου ο «δικέφαλος» κέρδισε με 89-84 στο ΟΑΚΑ.

Παίζοντας για σχεδόν 21 λεπτά, ο 26χρονος γκαρντ συνέβαλλε τα μέγιστα στο να γίνει το 2-0, ενώ μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ», όπου μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι για τα όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα, η ευθύνη δεν είναι της «Ένωσης». Παράλληλα, επισήμανε ότι άπαντες στην ΑΕΚ είναι ομάδα και ο ένας θα… πεθαίνει για τον άλλο.

Στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του, ο Παπαντωνίου μίλησε για το κρίσιμο τρίποντο που πέτυχε και έδωσε ανάσα στην ΑΕΚ για να κερδίσει: «Έτυχε να είμαι εγώ σήμερα (προχθές). Πιο πριν είχε βάλει ο Μπράουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Ο Σάκοτα ήταν φοβερός. Είμαστε ομάδα που έχουμε πολλούς παίκτες. Έπρεπε να καλύψουμε τις απουσίες μας. Κρατάμε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας, που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Όσον αφορά το αν οι παίκτες της ΑΕΚ προκάλεσαν εκνευρισμό στον Άρη, με την καλή τους αγωνιστική συμπεριφορά, σχολίασε: «Δυστυχώς, η κατάσταση στο τέλος ξέφυγε, αλλά δεν ήταν δικό μας φταίξιμο. Απλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε ομάδα και ο ένας θα… πεθαίνει για τον άλλον. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακουμπάει κάποιον συμπαίκτη μας». Όσο για το τι τους είπαν οι διαιτητές, όταν τους απέβαλλαν, ο Παπαντωνίου ξεκαθάρισε: «Δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Ελπίζω να δουν στο βίντεο, ποιοι προκαλούν και ποιοι φταίνε, για να μην τους επιτρέπουν να κάνουν τέτοια πράγματα».

Σχετικά με το αν τους πείσμωσε η κριτική μετά το τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό, ο 26χρονος άσος του «δικεφάλου» επισήμανε: «Όταν υπάρχει ο κόσμος και αυτομάτως η πίεση και είσαι σε μεγάλη ομάδα, έτσι είναι. Έχουν την απαίτηση με όλες τις ομάδες να κερδίζεις. Κυρίως στα ντέρμπι. Θέλουν τόσο πολύ τη νίκη με τον Ολυμπιακό και είδαμε τι χαμός έγινε στο ποδόσφαιρο που πήραμε το Κύπελλο. Παρεμπιπτόντως, συγχαρητήρια και στα παιδιά του ποδοσφαίρου, που έκαναν χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για το αν τους δημιουργεί πίεση το 2-0, ή αν έχουν αποβάλει το άγχος και πάνε στο Αλεξάνδρειο για να κάνουν το παιχνίδι τους, ο Παπαντωνίου πρόσθεσε: «Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως παίζουμε, με γνώμονα την άμυνα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να καταφέρουμε να τελειώσει η σειρά στη Θεσσαλονίκη. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχει πληγωθεί πάρα πολύ ο εγωισμός των παικτών του Άρη, για αυτό και αντιδρούν έτσι».

Ακολούθως, για το αν θεωρεί ότι έχουν το πλεονέκτημα, λόγω του εκνευρισμού στον Άρη, ο Παπαντωνίου συμπλήρωσε: «Ο Άρης είναι καλή ομάδα. Θα προσπαθήσει να αναδιοργανωθεί και να αντιδράσει στα δύο κακά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να κάνουμε ακόμη πιο μεγάλη προσπάθεια, γιατί έχουμε και έξτρα απουσίες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X