Το "Τούρμπο" και οι άλλοι

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως ο Νίκος Παναγιωτάρας θα ήθελε να βάλει όσο το δυνατόν περισσότερα “φρέσκα” πόδια στην αποψινή μάχη στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όμως με τον Βάργκας τραυματία, τον Μπαρμπόσα ακόμα να “χρωστά” δυο αγωνιστικές ποινής και τον Ζουκουλίνι ανέτοιμο, τα περιθώρια για αλλαγές είναι πολύ στενά. Γι αυτό και ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε σαρωτικό… ανασχηματισμό της ενδεκάδας. Περιορισμένες αλλαγές ωστόσο θα κάνει. Ο Παναγιωτάρας σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας αντί για τον Ροντρίγκο Γκάλο που είναι φορτωμένος με μεγάλη κούραση. Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός έχει τεράστια εμπιστοσύνη στον Έλληνα διεθνή μπακ, ο οποίο στον τελικό του κυπέλλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Επίσης υπάρχουν σκέψεις για δυο ακόμα αλλαγές. Μια στη μεσαία γραμμή και μια στην άμυνα. Τόσο ο Σιμόες όσο και ο Γιόχανσον είναι επίσης φορτωμένοι με κούραση. Ενώ ο Κορδέρο είναι πιο φρέσκος. Γι αυτό και ο Παναγιωτάρας εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει θέση βασικού στον Ισπανό μέσο. Παρότι το δίδυμο Σιμόες και Γιόχανσον έχουν κάνει εξαιρετικά παιχνίδια και με Ολυμπιακό και με Πανιώνιο. Επίσης υπάρχει σκέψη για αλλαγή του Άρθο με τον Λαμπρόπουλο. Όμως ούτε και αυτό έχει “κλειδώσει”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X