Στη λίστα και ο Κλοντ Πιέλ

Πιέλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ «δυνατό» όνομα ήρθε να προστεθεί τις τελευταίες μέρες στην ατζέντα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr προτάθηκε στην «Ένωση» ο Γάλλος τεχνικός Κλοντ Πιέλ! Ο 54χρονος τεχνικός με το πλούσιο βιογραφικό και την θητεία στις Μονακό, Λιόν, Λιλ και Νις, από την οποία αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ο Πιέλ έχει προταθεί στην ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», που έχουν βάλει… μπρος για τα καλά το θέμα του προπονητή, το οποίο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Η περίπτωση του Πιέλ ήρθε στο προσκήνιο για την Ένωση πριν λίγες μέρες και φυσικά είναι υπό… παρακολούθηση, μιας και μιλάμε για έναν προπονητή με παραστάσεις και εμπειρίες από πολύ υψηλό επίπεδο,  με κορυφαία του στιγμή πιθανότατα την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Λιόν, το 2010. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου.

Η περίπτωση του Πιέλ βεβαίως δεν είναι εύκολη, καθώς για τον Γάλλο τεχνικό που απέρριψε πρόταση της Νις για ανανέωση της συνεργασίας τους, υπάρχει “ζεστό” ενδιαφέρον από την χώρα του αλλά και την Πριμέρα. Ωστόσο από τη στιγμή που το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων η ΑΕΚ “ψάχνει” την περίπτωσή του και άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι πιθανότητες για να προχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X