Ετοιμάζεται ο Καλαμπόκης, περιμένει Κατσίβελη...

Γιάννης Καλαμπόκης, σαν το παλιό καλό κρασί!
Photo Credits: INTIME

Ημέρα… προπόνησης είναι η Δευτέρα, για την ΑΕΚ. Η Ένωση έπειτα από το ρεπό της Κυριακής (22/05), όπου οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς γέμισαν τις… μπαταρίες τους, ενόψει του τρίτου -και άκρως καθοριστικού- αγώνα στην Θεσσαλονίκη, με τον Άρη, επιστρέφει στα παρκέ.

Ο Σλοβένος προπονητής και οι παίκτες του θα… ανταμώσουν εκ νέου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον τρίτο μικρό τελικό. Το «ξανθό σκυλί» έχει εκκρεμότητες, σχετικά με τους απόντες του αγώνα του Σαββάτου (21/05).

Οι Γιάννης Καλαμπόκης και Δημήτρης Κατσίβελης δεν αγωνίστηκαν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Άρη, λόγω πυρετού. Ο πρώτος, όμως, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και υπολογίζεται για το τρίτο παιχνίδι των μικρών τελικών. Η περίπτωση του δεύτερου, όμως, δεν είναι τόσο ενθαρρυντική, καθώς κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Το εάν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Βασίλισσα θα κριθεί τις επόμενες ώρες, εφόσον θα είναι σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X