"Θα γίνουν αλλαγές στη Λεωφόρο"

"Θα γίνουν αλλαγές στη Λεωφόρο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κούραση αποτελεί το βασικό πρόβλημα της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Νίκος Παναγιωτάρας στο novasports.gr. Ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά υποστήριξε:

“Σίγουρα το στοιχείο της κούρασης είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να παίξουμε πέντε ματς μέσα σε 11 μέρες και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν όλα τα παιδιά. Είδατε και στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο ότι στο β’ ημίχρονο, παρά την κούραση τα παιδιά έβγαλαν τρομερή ενέργεια και διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα διαχειριστούν σωστά και το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι θα γίνουν αλλαγές κι έτσι θα προχωρήσουμε”.

Σε ότι αφορά στη δυναμική των “πράσινων” ο κ. Παναγιωτάρας είπε: “Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ενισχύθηκε πολύ τον Ιανουάριο. Έχει παίκτες ποιότητας και μέσα στη Λεωφόρο έχει έξτρα δυναμική. Κι εμείς όμως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα πάμε μέσα στη Λεωφόρο να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Θα είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέχρι το επόμενο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X