Χέρστον στο enwsi.gr: «Θα είναι... πόλεμος το τρίτο παιχνίδι»

Χέρστον στο enwsi.gr: «Θα είναι... πόλεμος το τρίτο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει τη… δουλειά, επικρατώντας του Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κάνοντας το 2-0 στη  σειρά των μικρών τελικών. Μια εξέλιξη που τον φέρνει πολύ κοντά στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Παρ’ όλα αυτά, η αναμέτρηση των δύο ομάδων «σημαδεύτηκε» από τον καυγά των Σάκοτα, Παπαντωνίου, Ουάιτ και Ουότερς, ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή των πάγκων, αλλά και ένα φινάλε… παρωδία, με αγώνα 3 εναντίον 3.

Τα πάντα, όμως, είχαν κριθεί μέχρι το σημείο εκείνο, με την ΑΕΚ να έχει πάρει πολλά από τον Μαλίκ Χερστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, στην καλύτερη -μέχρι ώρας- συμμετοχή του στα Play off πέτυχε 13 πόντους και έδειξε τρομερή διάθεση να βοηθήσει την Βασίλισσα να πετύχει τον στόχο της.  Μιλώντας στο enwsi.gr δεν θέλησε να πάρει θέση για το επεισόδιο των παικτών των δύο ομάδων, επισημαίνοντας πως το… τρελό παιχνίδι ήταν απόρροιας μιας αρκετά τρελής σεζόν, από πλευράς ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι με αρκετά… τρελή εξέλιξη είχε ολοκληρωθεί και ο Αμερικανός στο… ενδιαφέρον που υπήρχε μέχρι τέλους. «Αρκετά… τρελή σεζόν θα έλεγα. Αλλά ναι αυτό το παιχνίδι και ειδικά το φινάλε του ήταν αρκετά… ενδιαφέρον. Είχε ίντριγκα, όμως είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε μεγάλο προβάδισμα για την τρίτη θέση».

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα επεσήμανε πως «ειλικρινά, δεν ξέρω τι συνέβη, διότι εκείνη τη στιγμή ήμουν στον πάγκο και δεν μπόρεσα να δω ακριβώς τι συνέβη και προήλθε ο καυγάς. Όπως και να’χει δεν μας επηρέασαν όσα έγιναν και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς».

Όσο για τον τρίτο μικρό τελικό της σειράς, ήταν… ξεκάθαρος. «Θα είναι… πόλεμος πραγματικά! Προετοιμαζόμαστε για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, καθώς κατανοούμε ότι έγιναν διάφορα στο παρκέ. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε μία ακόμα νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X