Έμερι : «Θέλουμε το Κύπελλο, όπως θέλαμε το Europa»

Έμερι : «Θέλουμε το Κύπελλο, όπως θέλαμε το Europa»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την επιστροφή και τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League. Όλοι στις τάξεις της Ένωσης θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με την ελπίδα να κατακτήσει τον τίτλο η ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός της Σεβίλλης έδωσε το σύνθημα, λέγοντας χαρακτηριστικά :«έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα να είναι το φαβορί. Το Κύπελλο Ισπανίας  παραμένει στόχος. Πόσες φορές θα έχουμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε»; με τον Bάσκο τεχνικό να σχολιάζει το θέμα της κούρασης λέγοντας χαρακτηριστικά: « Είμαστε κάπως κουρασμένοι, αλλά αύριο (σ.σ σήμερα) θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, η ομάδα θα δείξει την ετοιμότητα της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X