Βάργκας: «Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή, τιμητικό να ανήκω στην ΑΕΚ»

Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο η αρχή ήταν για το Ρόναλντ Βάργκας η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στη «Real News» για το τρόπαιο που κέρδισε η ΑΕΚ την περασμένη Τρίτη (17/5) λέγοντας αρχικά: «Μπορεί ο πρώτος μας στόχος να ήταν το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο είναι εξίσου σημαντικό, όπως απερίγραπτη είναι και η ευχαρίστηση όλων των παιδιών που δούλεψαν σκληρά για να τα καταφέρουμε. Κάναμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο και θέλω να πιστεύω πως το τρόπαιο αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για να συνεχίσει αμέσως μετά υπογραμμίζοντας πως για τον ίδιο είναι τιμητικό να αποτελεί μέρος της ΑΕΚ: «Το να σηκώνεις ένα Κύπελλο ψηλά αποτελεί συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να περιγράψεις με λόγια και το οποίο προσωπικά δεν θα αντάλλασα με τίποτα. Ειδικά για εμάς στην ΑΕΚ ήταν η ανταμοιβή μας μετά από μία σεζόν που ζήσαμε τα πάντα. Και όμορφα πράγματα και δυσάρεστα και σπουδαίες νίκες, αλλά και ήττες, τις οποίες επιχειρήσαμε να σβήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στα εύκολα όλα είναι απλά, όμως στα δύσκολα ήμασταν ένα, μια γροθιά, μια οικογένεια, ένα σώμα, μια ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Για μένα είναι σημαντικό και μαζί τιμητικό να αποτελώ μέλος της ΑΕΚ και να τη βοηθώ παντού και πάντα με οποιονδήποτε τρόπο. Είχα πει ότι πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο για να μείνουμε στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό ακριβώς πράξαμε. Γράψαμε ιστορία και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον οποίο νικήσαμε φέτος δύο φορές».

Όσον αφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον  της Μπέτις που θα κοουτσάρει ο Πογιέτ είπε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ, έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και θέλω να ζήσω μαζί της και άλλες ευτυχισμένες στιγμες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X