Μιλάει με Θόρστεν Φινκ η ΑΕΚ

Φινκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 48χρονος προπονητής της Αούστρια Βιέννης, Θόρστεν Φινκ, είναι ένας ακόμη υποψήφιος στόχος της ΑΕΚ για τον πάγκο της, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γερμανός βετεράνος άσος της Μπάγερν Μονάχου, είναι ένας προπονητής ο οποίος αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα τονίζεται από καλά πληροφορημένες πηγές πως υπάρχουν σκέψεις για ταξίδι ανθρώπου της «Ένωσης» προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις μαζί του.

Λέγεται πως στον «Δικέφαλο» έχουν μία πολύ καλή άποψη για τη δουλειά και τη νοοτροπία του Γερμανού προπονητή, ο οποίος έχει δουλέψει στην Σάλτζμπουργκ, στην Ίνγκολσταντ, στη Βασιλεία, στο Αμβούργο και στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Φινκ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ελβετίας, ενώ φέτος οδήγησε την Αούστρια Βιέννης, του γνωστού μας πλέον Αλεξάντερ Γκοργκόν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και στη συμμετοχή της στο Europa League της ερχόμενης περιόδου. Ως παίκτης ο Φινκ, όπως προείπαμε, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπάγερν, της Βατενσχάιντ και της Καρλσρούης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X