Σάκοτα στο enwsi.gr: «Θα υπάρχει ένταση στο τρίτο παιχνίδι, οφείλουμε να μπούμε δυνατά»

Σάκοτα στο enwsi.gr: «Θα υπάρχει ένταση στο τρίτο παιχνίδι, οφείλουμε να μπούμε δυνατά»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει τη… δουλειά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών. Η Βασίλισσα είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως ο Άρης στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός και στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι έγινε… ροντέο, για τα καλά.

Εκεί, όμως, «μίλησε» η κλάση και η ποιότητα των παικτών-κλειδιά της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, με τον Ντούσαν Σάκοτα να είναι ένας εξ αυτών! Ο αρχηγός του συνόλου πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση, πήρε από το… χέρι την ομάδα και την οδήγησε στο 2-0, χάρη στο τελικό 89-84.

Το enwsi.gr τον συνάντησε έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και εκείνος με τη σειρά του δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη νέα σπουδαία νίκη της ομάδας, τη σημασία του 2-0, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, ενώ φρόντισε να στείλει μήνυμα ενόψει της τρίτης «μάχης» των μικρών τελικών.

Η κουβέντα ξεκίνησε από το παιχνίδι που είχε ολοκληρωθεί. «Σίγουρα, έτσι όπως τελείωσε είναι το πιο… τρελό παιχνίδι που έχω παίξει. Το τέλος αδικεί και το παιχνίδι.Έγινε πολύ καλό ματς με ψηλό σκορ και καλές άμυνες. Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έχουν χαρακτήρα και είναι μαχητικές. Αυτό έγινε πάνω στην ένταση του αγώνα. Εμείς οι παίκτες δεν πρέπει να τα σχολιάζουμε αυτά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό και αυτό θα κάνουμε».

Η νίκη ήρθε, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι… στράβωσε από την τρίτη περίοδο και μετά. Αυτό δεν επηρέασε, όμως την Βασίλισσα. «Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Πολλές φορές πήγε από την… ανάποδη το σκορ. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που μας έδωσαν οι προπονητές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία», ήταν η τοποθέτηση του αρχηγού.

Τον ρωτήσαμε για τη σημασία του 2-0, υπό την έννοια πως η ΑΕΚ απέχει ένα… βήμα από την τρίτη θέση. «Είναι πολύ καλό ψυχολογικά, αλλά μπορεί να αποτελέσει και παγίδα. Είναι δίκοπο μαχαίρι, όπως το πάρει κανείς. Είμαστε μακριά από το τέλος. Το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα. Πρέπει να πάμε εκεί να παλέψουμε, να δώσουμε το 100% και ο,τι γίνει. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως πάντα».

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Άρη έβγαλαν εκνευρισμό στο παρκέ, όμως στην Ένωση δεν… πτοούνται. «Δεν θεωρώ πως είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα. Θα είναι μειονέκτημα εάν δεν αντιδράσουμε. Θα υπάρχει ένταση στην Θεσσαλονίκη σίγουρα. Ο Άρης θα μπει δυνατά στο παρκέ, εμείς θα πρέπει να μπούμε ακόμα πιο δυνατά. Αυτό θα είναι το μυστικό για να έρθει η νίκη».

Τέλος, για να.. ελαφρύνουμε το όλο κλίμα τον ρωτήσαμε, με αφορμή το φινάλε-παρωδία όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν 3on3, εάν έχει συμμετάσχει και αυτός. «Πολλές φορές, αλλά στο γήπεδο αυτό και με τέτοιες συνθήκες δεν έχει τύχει…«, ήταν τα λόγια του συνοδευόμενα από πολλά γέλια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X